John van Est (Secretaris)

Ik ben vanaf 1978 getrouwd met Wil en we hebben samen drie kinderen, drie schoonkinderen en inmiddels zes kleinkinderen. Ik ben 65 jaar en vanaf maart 2005 zelfstandig ondernemer. We wonen en werken in Asperen. Voordat ik zelfstandig ondernemer werd heb ik 27 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt als Dick. Daar hebben we elkaar, inmiddels zo’n 40 jaar geleden ontmoet en zijn toen bevriend geraakt.

Naast mijn werkzame leven ben ik bestuurlijk op diverse vlakken actief geweest, en nog steeds actief. Onder andere in brancheverenigingen, sportverenigingen maar ook kerkelijk. Als vriend van Dick en Ada, ben ik gevraagd een positie in het stichtingsbestuur te vervullen. Met ons gezin zijn we al vele jaren betrokken bij het leed van kinderen in derde wereld landen. Opleiding en de juiste voeding zijn voor kinderen één van de belangrijkste zaken in hun bestaan. Na het aanhoren van Dick zijn plannen en verhalen, was ik snel overstag.

Het is klaarblijkelijk mogelijk om op kleine schaal daadwerkelijk iets te betekenen voor deze kinderen in India. Het blijft een druppel op de gloeiende plaat natuurlijk, maar we zien elke dag dat het deze kinderen helpt. Iemand zei eens "zelfs de heetste plaat begint bij de eertse druppel af te koelen". Het is mogelijk om kinderen, en hun directe omgeving, daadwerkelijk te helpen. Belangrijk daarin zijn de juiste mensen in India en voldoende steun van donateurs en betrokkenen voor de stichting. Met deze tools kunnen we zeker iets betekenen voor de opleiding en vorming van de kinderen. Deze hulp, voeding en opleiding is heel erg nodig, zonder onderwijs geen toekomst. Deze kinderen verdienen een toekomst, en dat is ook de drijfveer van Joy for Children.

  facebook joy for children  
Privacyverklaring
Enkele van onze sponsors: