Ton Boshuis (penningmeester)

In 2007, kort na de oprichting van de stichting Joy for Children, heb ik de voorzitter en oprichter Dick de Vos leren kennen.

Aangestoken door zijn enthousiaste verhalen over India en het werk wat hij daar was begonnen, zijn wij als bedrijf bijna vanaf het eerste begin donateur geworden. Met name de wetenschap dat Dick en de overige bestuursleden hun tijd volledig vrijwillig inzetten, sprak ons bijzonder aan. En dit maar met één doel ! Het leven van zoveel mogelijk kinderen weer toekomst en zin geven. Toen ik in 2013 gevraaagd werd of ik als penningmeester het bestuur wilde komen versterken, heb ik dan ook geen moment getwijfeld.

Ik ben geboren in 1957 en sinds 1979 getrouwd met Anneke. Samen hebben we drie kinderen en zijn inmiddels ook de gelukkige opa en oma van een paar prachtige kleinkinderen. Dan besef je des te meer, hoe belangrijk het voor de kindren is dat ze een plek hebben waar voor ze gezorgd wordt. En als het door omstandigheden niet thuis kan, is het o zo belangrijk dat ze toch een plaats hebben waar ze veilig zijn, voldoende eten krijgen en in hun verdere ontwikkeling worden geholpen.

Naast diverse kerkelijke activiteiten mag ik samen met mijn vrouw een bedrijf runnen in de waterbehandeling. We vinden het fijn dat we als bedrijf een bijdrage mogen leveren aan het doel van de stichting. Maar ook privé staan we 100% achter de werkwijze van deze stichting. Er zijn veel goede doelen en mensen die met hart en ziel zich hiervoor inzetten. Bij JFC weten we echter zeker dat al het geld wat met veel liefde word gegeven bestemd is voor de inmiddels bijna 600 kinderen in India. Dit gevoel leeft ook bij onze medewerkers, die steeds weer opnieuw de keuze maken om samen Joy for Children te blijven steunen.                 

Inmiddels heb ik meerdere malen Dick mogen begeleiden op zijn reis naar de diverse centra's in India, het werk ter plaatse en de ontwikkeling van de kinderen met eigen ogen kunnen zien. En voor alle duidelijkheid, we reizen en verblijven op eigen kosten!  Kinderen zijn heel erg kwetsbaar en als daar de nood hoog is, kun je niet alleen maar afwachtend toezien. Via de stichting Joy For Children hebben we allemaal de gelegenheid om ieder op zijn eigen wijze een bijdrage te kunnnen leveren.

"Delen van wat je hebt is vermenigvuldigen" Rekenkundig klopt het niet maar gevoelsmatig wordt je er toch rijker van. Ik gun u allemaal in deze zin een rijk leven!

  facebook joy for children  
Privacyverklaring
Enkele van onze sponsors: