Ton Boshuis (penningmeester)

Sinds 11 november 2013 mag ik als penningmeester deel uitmaken van het bestuur van de stichting Joy for Children. Hiermee volg ik Dim den Braven op die deze functie de afgelopen 6 jaar heeft vervuld.

Ik ben geboren in 1957 en sinds 1979 getrouwd met Anneke. Samen hebben we drie kinderen en zijn inmiddels ook de gelukkige opa en oma van een prachtige kleindochter. Naast diverse kerkelijke activiteiten mag ik samen met mijn vrouw en compagnon een  bedrijf  runnen in de waterbehandeling. Sinds 2007 is ons bedrijf gevestigd in Leerdam en het is ook op deze plek waar we toen Dick de Vos hebben leren kennen. Al direct vanaf het begin kon Dick vol enthousiasme vertellen over zijn idealen en doel met de door hem opgerichte stichting Joy for Children. Het sprak ons bijzonder aan en de onbaatzuchtige manier waarop Dick zijn tijd en geld stak in deze stichting, met als doel het leven van zoveel mogelijk kinderen weer toekomst en zin te geven, gaf ons de doorslag om deze stichting hierin te ondersteunen. Met onze bescheiden bijdrage hebben we de afgelopen jaren hopelijk iets bij kunnen dragen aan het wel en wee van deze kinderen.
Er zijn veel goede doelen en mensen die met hart en ziel zich hiervoor inzetten. Bij JFC wisten we echter 100% zeker dat al het geld wat met veel liefde word gegeven bestemd is voor de inmiddels bijna 500 kinderen in India. Dit gevoel leeft ook bij ons personeel dat op enig moment spontaan besloot hun kerstbonus om te ruilen voor een gift aan JFC. Inmiddels hebben we ook al enkele andere kleine acties kunnen gebruiken ten bate van JFC.

In Maart 2014 hoop ik samen met mijn vrouw Anneke, Dick te begeleiden op zijn reis naar de diverse centra's in India. Het lijkt ons geweldig om de ontwikkelingen van de afgelopen jaren  met eigen ogen te kunnen zien. Kinderen zijn heel erg kwetsbaar en als daar de nood hoog is, kun je niet alleen maar afwachtend toezien. Via de stichting Joy For Children hebben we allemaal de gelegenheid om ieder op zijn eigen wijze een klein beetje te kunnen helpen. "Delen van wat je hebt is vermenigvuldigen" Rekenkundig klopt het niet maar gevoelsmatig wordt je er toch rijker van. Ik gun u allemaal in deze zin een rijk leven!

  facebook joy for children  
Privacyverklaring
Enkele van onze sponsors: