December 2016

Graag informeren wij u weer over het werk van Joy for Children.

Het gaat uitstekend met de kinderen en de organisatie.

Vorige maand is de tweejaarlijkse winterkledingronde gehouden. Alle kinderen zijn weer voorzien van warme winterkleding. Deze kleding wordt extra verstrekt, naast de drie jaarlijks reguliere rondes van, ondergoed, schoolkostuums en dagelijkse kleding.

Een meisje in centrum 3 heeft een nood zakelijke oogoperatie ondergaan. Wanneer dit niet gedaan zou zijn, was ze blind geworden. Enkele jaren geleden was er eenzelfde probleem aan haar andere oog. De toen gedane ingreep is afdoende geweest. De kosten voor deze ingreep waren 6.000 Rupee. ( 85,- euro) fantastisch dat we voor zo’n relatief laag bedrag een kind haar gezichtsvermogen kunnen laten behouden.

Ook is er in alle centra de jaarlijkse tandartscontrole gehouden. Kinderen mochten ook assisteren en kregen uitleg en voorlichting. Een aantal kinderen moesten voor een nabehandeling naar de praktijk.

In de voorbije maanden zijn er weer verschillende acties georganiseerd. Graag lichten we er weer een paar uit:

  • Het door ons zelf georganiseerde tennistoernooi in Lexmond heeft een netto totaal bedrag van € 1.785,- opgebracht.
  • Joy Full Gospel Choir in Benidorm heeft voor twee goede doelen een optreden gehouden. Joy for Children mocht € 1.100,- ontvangen.
  •  Voor de viering van het 15 jarig bedrijfsjubileum van Europe Vans BV te Leerdam, is aan de gasten een bijdrage voor JFC gevraagd, totale opbrengst € 6.500,- .

Daarnaast zijn er nog enkele particuliere initiatieven geweest met ook een mooie bijdrage voor de Stichting. Dit zijn enkele voorbeelden van mooie acties die we als bestuur erg toejuichen. Waarvoor heel hartelijk dank.

Op de website is de mogelijkheid gecreëerd om rechtstreeks via IDeal een donatie te doen. Doneren zonder dat het u extra geld kost. Via de website van www.goededoelshop.nl kunt u bij meer dan 250 bekende en minder bekende websites shoppen. Als u een account aanmaakt, vervolgens Joy for Children als goed doel kiest en dan via goede doelshop bij de gekozen webwinkel een aankoop doet, maakt de gekozen winkel een commissie naar Joy for Children over. U betaald hetzelfde bedrag voor de aankoop dan wanneer u rechtstreeks een aankoop doet.

Extra giften zijn ook altijd welkom op NL28ABNA 0595 3660 74 t.n.v. Joy for Children

Wij wensen u als bestuur goede feestdagen toe en bedanken u voor de steun aan Joy for Children.

Met vriendelijke groeten,

Dick de Vos

Enkele van onze sponsors: