Marianne Penning (Public Relations)

Geboren in 1968 te Spijk. Ik ben getrouwd met Sjaak en samen hebben we drie kinderen.

Sinds november 2016 mag ik deel uitmaken van het bestuur van Joy for Children. Via mijn werk bij Ton Boshuis heb ik het werk van deze stichting leren kennen.  Daar heb ik ook Dick vol enthousiasme horen vertellen over het werk van alle vrijwilligers, de centra’s in India voor de kinderen die opgevangen worden en met veel zorg en liefde worden omringd op weg naar een goede toekomst.

Dat, en mede het feit  dat echt alles wat binnenkomt aan donaties ook aan deze kinderen besteedt wordt, heeft voor mij de doorslag gegeven om mij in te gaan zetten voor deze stichting.

Binnen mijn werk probeer ik mensen enthousiast te maken voor ons product. Bij de stichting hoop ik mensen ook enthousiast te mogen maken, en de noodzaak in te laten zien dat deze kinderen geholpen moeten worden omdat zij anders geen toekomst hebben. Er is geld nodig om dit werk voort te kunnen zetten.  Meer donateurs betekent meer geld ,en zo kunnen meer kinderen in onze centra’s worden opgenomen.

Als ik kijk naar onze eigen kinderen en zie hoe goed zij het hebben, bedenk ik me ook vaak hoeveel geluk zij hebben dat hun wiegje in Nederland stond. Ze komen niets tekort en hebben zicht op een goede toekomst. Maar álle kinderen op deze wereld  verdienen een goede toekomst! En daar maken wij ons met elkaar sterk voor.

  facebook joy for children  
Privacyverklaring
Enkele van onze sponsors: