Invitatie Sponsor-Diner

Dankzij de steun van vele donateurs en overige spontane acties, kan de stichting Joy for Children op dit moment bijna 500 kansarme kinderen in India helpen aan een betere toekomst. In de afgelopen tijd zijn al veel van deze kinderen mede door Joy for Children goed terecht gekomen, kunnen nu studeren of hebben zelfs al een baan. Voor iedere plaats die vrijkomt staan er weer vele jonge kinderen klaar om hun plekje in te nemen. 

Omdat we deze kinderen graag in de toekomst willen blijven helpen is er jaarlijks veel geld nodig. Naast de giften van onze trouwe donateurs, zoeken we ook steeds naar nieuwe mogelijkheden. Daarom organiseren wij op 11 mei aanstaande een Diner-event in Leerdam. Vanwege het grote succes en de enthousiaste reacties van de deelnemers van vorig jaar lijkt het ons een goed idee om dit event opnieuw te organiseren.

Diner
Dit event zal net als vorig jaar plaatsvinden bij restaurant Grand Athína te Leerdam. U kunt tegen een tarief van € 50,- all-in p/p deelnemen aan dit event. U kunt dan kiezen uit een mooi a la carte driegangen menu, inclusief drankjes. Restaurant Grand Athína heeft Joy for Children een aantrekkelijke couvertprijs aangeboden, en sponsort als restaurant alle drankjes. U begrijpt dat de opbrengst van dit event ten goede komt aan Joy for Children.
Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit event. Indien u met meerdere personen deelneemt aan dit diner-event, kunt u uw voorkeur uitspreken voor een tafel met een passend aantal personen. Op deze wijze kunt u wellicht uw zakenrelaties een mooie avond aanbieden en daarnaast JFC steunen.

Reserveren
Heeft u belangstelling om op deze wijze de stichting te steunen, reageer snel. Vol = vol. U kunt zich aanmelden per e-mail op info@joyforchildren.com of bij een van de bestuursleden. Vermeld naast uw naam ook het aantal personen waarmee u deel wilt nemen. Wij sturen u dan per omgaande een ontvangst bevestiging van uw reservering. Daarna kunt u het totaal bedrag over maken op de rekening van Joy for Children. Na ontvangst van uw betaling is de reservering definitief en bent u verzekerd van een mooie avond.

Donatie
Mocht u niet kunnen deelnemen aan het diner, maar draagt u de Stichting wel een warm hart toe, dan is uiteraard een donatie altijd van harte welkom. NL28ABNA 0595 3660 74 t.n.v. Joy for Children.


Wij willen u als bestuur van JFC, alvast hartelijk bedanken voor uw steun aan Joy for Children,

Met vriendelijke groeten,
Marianne Penning, Ton Boshuis, Dim den Braven, John van Est en Dick de Vos

Enkele van onze sponsors: