Augustus 2017

Het nieuwe schooljaar in India is gestart. De kinderen hebben allen weer nieuwe kleding, schoolboeken en andere benodigdheden ontvangen. We hebben 55 nieuwe kinderen mogen begroeten. Deze kinderen komen in de plaats van de kinderen die de organisatie hebben verlaten. Een aantal van hen hebben een baan. De meeste kinderen zijn verder gaan studeren op een staatsuniversiteit. De examenresultaten van deze groep kinderen voldeden aan de toelatingseisen voor deze door de staat gesubsidieerde vervolgopleidingen. Tevens een bewijs dat de onderwijsondersteuning bij Joy for Children goed is.

De voorbereidingen voor het zevende centrum zijn weer opgestart. In verband met de hoge temperaturen hebben de activiteiten wat vertraging opgelopen. In de maanden mei en juni werd het zelfs de 50 graden. Ook voor de plaatselijke bevolking is het dan te warm om enigen bouwactiviteit te verrichten. Er is ons verzekerd dat het centrum dit jaar nog operationeel zal zijn.

Op het verzoek van John, onze secretaris, is met betrekking tot het updaten van de mailadressen, door u erg goed gereageerd, een ieder bedankt voor de reacties. Het is gebleken dat een wijziging van het e-mailadres niet altijd aan ons wordt doorgegeven. Alleen bij een kloppend adressenbestand kunnen we u over Joy for Children op de hoogte blijven houden.

Uw oude inktcartridges zijn voor ons geld waard. Graag willen we een aantal inzamelpunten creëren waar u en anderen hun oude cartridges kunnen inleveren. Heeft u ideeën, of wilt u zelf een inleverpunt zijn, laat het ons weten. Wij halen de oude cartridges vervolgens weer bij u op. Een drietal inzamelpunten zijn al bekend. In Asperen het Gezondheidscentrum en de Spar Supermarkt en de Coop supermarkt in Heukelum.

Op 20 september organiseren we het tweede Joy for Children tennistoernooi. Graag willen we het succes van vorig jaar evenaren. Het toernooi staat in het teken van de kansarme kinderen in India. Het inschrijfgeld is € 15.00. De totale opbrengst van de dag zal besteed gaan worden aan de inrichting van het zevende centrum. U kunt op de dag zelf uw inschrijfgeld betalen. In dit bedrag zit een consumptie en een lunch inbegrepen.

U speelt gedurende de dag drie keer. De dagindeling is als volgt; 09.30 uur ontvangst en om 10.00 uur start het toernooi. Om 16.00 uur is de prijsuitreiking en gelegenheid tot napraten. Gedurende de dag zullen er een aantal verlotingen worden gehouden. Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld waardoor de opbrengst van de lootverkoop ook voor 100 % ten goede komt aan het doel van deze dag. U kunt zich opgeven via info@joyforchildren.com of bij één van de bestuursleden. Opgeven kan tot 19 september maar vol = vol.

In de voorbije maanden zijn er weer mooie acties geweest. Graag lichten we er weer een paar uit:
- In mei hebben we het tweede Joy for Children dinerevent georganiseerd. Het was een sfeervolle avond met goed eten en een prachtig financieel resultaat. In totaal mochten we een € 1.895,- bijschrijven op de rekening van de Stichting.
- Van de kringloop winkel “De Spullenwaard” uit Zaltbommel, hebben wij een geweldige donatie ontvangen van € 2500,- . Dit geld wordt eveneens gebruikt voor de inrichting van het zevende centrum.
Daarnaast mochten wij ook van verschillende bedrijven en families een bijdrage voor de Stichting ontvangen.

Extra giften zijn natuurlijk altijd welkom op NL28ABNA 0595 3660 74 t.n.v. Joy for Children

Ook namens het bestuur bedankt voor uw steun aan Joy for Children.

Met vriendelijke groeten,
Dick de Vos

Enkele van onze sponsors: