Jeanet Koch

Ik ben Jeanet Koch, geboren in 1967, getrouwd in 1993 met Johan en moeder van inmiddels twee bijna-volwassenen, Noah (20) en Hannah (15). Ik woon in Leerdam en werk sinds 2017 bij een installatiebedrijf op het gebied van professioneel beeld, licht en geluid. Ik ben hier mede verantwoordelijk voor de marketing activiteiten maar houd mij ook bezig met Personeel & Organisatie, en office-management.

Mijn werkverleden begint bij een organisatie adviesbureau in Leerdam/Heukelum. Daarna heb ik 23 jaar gewerkt bij een internationaal bedrijf als Management assistente. Hier heb ik zowel Dick als John leren kennen. Ook na die tijd hebben wij contact gehouden en toen ik dan ook benaderd werd voor deze functie hoefde ik niet heel lang na te denken.

De werkervaring die ik heb kan ik zeer goed gebruiken bij mijn secretaris rol voor deze Stichting. Een aantal jaren heb ik als vrijwilliger gewerkt bij een tennisvereniging in de jeugdcommissie. Door te veel druk en te veel verplichtingen ben ik daarmee gestopt. Toen ik echter werd benaderd door John voor deze Stichting en ik mij enigszins hierin had verdiept was ik al snel overtuigd. Hoe mooi is het om kinderen te ondersteunen en ze een betere toekomst te kunnen geven.

  facebook joy for children  
Privacyverklaring
Enkele van onze sponsors: